Wandelingen Den Haag – Moederdag

“Winkelen, maar dan anders”. Dat je in Den Haag prima kunt winkelen, dat weten de meeste moeders wel. Maar de aantrekkingskracht van allerlei verleidelijke etalages is zo groot, dat misschien niet altijd opvalt dat zich heel veel moois boven, naast of achter de etalages bevindt. Den Haag heeft prachtige winkelpanden, versierd met gevelbeelden, Jugendstil-ornamenten, erkers, opschriften, tegeltableaus en allerlei andere fraaie decoraties.

Den Haag heeft ook het oudste winkelcentrum van Nederland: de Haagse Passage. Natuurlijk kent iedere Hagenaar dit chique winkel- en wandelgebied. Maar wanneer staan we eens stil bij alle prachtige details, en wat weten we van de bouwgeschiedenis van deze passage?

Ook in voorbije tijden werd er alles aan gedaan om de klant te lokken, te behagen en te verleiden tot aankopen. Veel sporen hiervan zijn in de loop van de tijd verdwenen, ze hebben plaatsgemaakt voor nieuwe verlokkingen. Maar gelukkig zijn er nog heel veel mooie winkelpanden bewaard gebleven, en ook nog sommige interieurs. En natuurlijk zijn er nog de verhalen en foto’s van beroemde winkels uit vervlogen tijden.

Er is keuze tussen een ochtend- of een middagwandeling op deze moederdag. Beide wandelingen zijn extra feestelijk met lekkernijen in het arrangement. Bovendien krijgt iedere deelnemer(ster) een kleine attentie.

De ochtendwandeling wordt voorafgegaan door koffie of thee met gebak bij Hop & Stork. De middagwandeling eindigt met een glaasje prosecco en een hartig hapje bij het Novotel City Centre. Na afloop kan er natuurlijk nog “echt” gewinkeld worden, op deze koopzondag!

Programma

MD A: ochtend
11.00 – 11.30 koffie of thee met gebak
11.30 – 13.00 wandeling door de Haagse binnenstad

Of:

MD B: middag
14.00 – 15.30 wandeling door de Haagse binnenstad
15.30 – 16.00 glaasje prosecco met hartig hapje

Datum 2018

Zondag 13 mei (ochtend en middag)

Prijs

€ 25,00
Inclusief koffie/thee, gebak en kleine attentie (MD A, ochtend)
Inclusief prosecco, hartig hapje en kleine attentie (MD B, middag)

* Velden met een sterretje hieronder zijn verplicht

Aanmelden

2 + 2 = ?