Boekingen

Contact

Voor boekingen, overleg of een offerte, mail mij: francis@dekleineontdekkingsreis.nl

Ik mail of bel u zo spoedig mogelijk terug. Hieronder vindt u informatie over de tours, de prijzen en mogelijkheden.

Groepstours en maatwerk

Graag verzorg ik excursies voor groepen, bijvoorbeeld bedrijfs- of familie-uitjes, voor groepen vrienden of vriendinnen, voor buren of wijkgenoten, voor moeders, vaders, voor speciale gelegenheden of als verjaardagskado.

Voor het boeken van een groepstour kunt u een keuze maken uit diverse wandelingen en fietstochten in Den Haag, en twee wandelingen in Utrecht. Alle excursies in mijn huidige aanbod staan beschreven op deze website (als standaardtour). Natuurlijk zijn allerlei aanpassingen in overleg mogelijk. Ik vind het leuk om suggesties te doen of met u mee te denken voor lunch, koffie of borrel aansluitend of tijdens de tour.

Duur van de excursies

De wandelingen duren in beginsel 1 ½ uur, de fietstochten duren ongeveer 3 ½ à 4 uur (rustig tempo, veel afstappen onderweg). Graag laat ik mijn tours voorafgaan door een korte kennismaking en een introductie op het thema, in overleg in een horecagelegenheid of op een andere locatie waar de deelnemers nog even kunnen zitten.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt 25 personen voor de wandelingen, en 15 personen voor fietstochten. Maar natuurlijk zijn kleine groepjes ook heel welkom! Hoe kleiner de groep, hoe meer persoonlijke aandacht ik kan geven.

Prijzen

Voor de standaardtours (zoals beschreven op mijn website) bedragen de prijzen:

Wandelingen: € 15,- p.p., met een minimum van € 60,- en een maximum van € 120,-

Fietstochten: € 20,- p.p., met een minimum van € 80,- en een maximum van € 160,-

Genoemde prijzen zijn inclusief btw, exclusief consumpties of fietshuur. Voor de wandelingen in Utrecht geldt een toeslag van € 20,- bij 6 deelnemers of minder (in verband met mijn reiskosten)

Welke dagen?

Bij voorkeur geef ik mijn rondleidingen op vrijdag, zaterdag of zondag, of in de zomer op doordeweekse dagen in de avonduren. Maar in overleg zijn ook excursies op andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Taal

Ik gids mijn wandelingen naar keuze in het Nederlands of in het Engels, maar bij voorkeur niet in twee talen op één wandeling, want dat is niet leuk voor de mensen die beide talen verstaan. Bovendien kan ik dan minder vertellen en laten zien.